Hostal Esteba

Hostal Esteba

Caldes de Malavella, Girona
Hostal Esteba  header
Home > 4 Rutes urbanes a Caldes de Malavella

4 Rutes urbanes a Caldes de Malavella
Hostal EstebaEl nostre municipi és famós per moltes de les activitats que s'hi poden fer. Tant museus, com monuments o miradors són molt visitats, però una de les maneres més divertides de conèixer tot el que ens envolta és a través de les rutes urbanes a Caldes de Malavella. Aquests itineraris són la mostra de com la població ha estat, des de sempre, una terra d'acollida.

Avui et volem descobrir quines són les 4 rutes urbanes a Caldes de Malavella que et faran conèixer la ciutat de manera temàtica. Cada ruta consta d'un fil conductor en concret i et farà passar per tots els punts d'interès cultural que són rellevants.

Si ja tens la motxilla preparada, podem començar. Som-hi!

1- "Caldes en Temps de Guerres”: un itinerari que et traslladarà als anys 1936-1945 i et descobrirà punts tan interessants com la Casa Perxachs, el Balneari Vichy o l'Estació de Caldes.

2- "Camp dels Ninots": aquest recorregut ens proporciona una idea de com era la vida ara fa uns 3 milions d'anys. Les excavacions, han permès recuperar animals de grans dimensions i d'altres més petits com tortugues o granotes. Es tracta d’un recorregut planer que s’endinssa una part per camí de terra i està senyalitzat.

3- "Les Fonts i el Patrimoni": un recorregut pel centre de la ciutat amb punt de partida a les Termes Romanes del Puig de Sant Grau. Passaràs per les cases d'estiueig més conegudes de la ciutat i pots acabar la ruta en el ja mencionat "Camp dels Ninots". Aquesta tercera opció és una de les rutes urbanes per Caldes de Malavella més completes. Anima't a incloure-la en la teva escapada a l'Hostal Esteba.

4- "Vescomtat de Cabrera": la ubicació estratègica del castell de Caldes ens desvetlla la importància del municipi en època medieval. Formava part del Vescomtat de Cabrera, el qual limitava amb territoris que estaven controlats per altres senyors, com era el cas de Cardona o Montcada. Prepara't per fer fotografies les muralles i tota la història de la població en aquesta quarta ruta urbana a Caldes de Malavella.

On menjar i dormir si fas les rutes urbanes a Caldes de Malavella

L'Hostal Esteba està ubicat a tan sols uns minuts caminant del centre històric de la ciutat. Això farà que durant la teva escapada sigui molt fàcil i còmode fer qualsevol de les 4 rutes urbanes a Caldes de Malavella de les que hem parlat. Coneix les nostres habitacions familiars amb els millors serveis inclosos.

Reserva avui mateix la teva escapada amb nosaltres. A través de la web, telèfon 972 47 00 55 o correu electrònic info@hostalesteba.cat és ben fàcil!. Estarem encantats d'informar-te de la disponibilitat actual i de fer-te gaudir d'aquestes rutes urbanes a Caldes de Malavella.