Hostal Esteba

Hostal Esteba

Caldes de Malavella, Girona
Hostal Esteba  header
Home > Espais i restaurant per a celebracions i esdeveniments a Caldes de Malavella

Espais i restaurant per a celebracions i esdeveniments a Caldes de Malavella
Hostal EstebaBusques un lloc on celebrar els moments més especials per a recordar tota la vida? Descobreix el nostre restaurant per a celebracions i esdeveniments a Caldes de Malavella, un indret únic especialment creat per a casaments, comunions, batejos, aniversaris i tota mena de festes que faran del vostre dia un moment únic i irrepetible.

A l’Hostal Esteba volem acompanyar-te i ajudar-te a organitzar el teu dia especial, per això moltes famílies, parelles i persones han triat el nostre restaurant per a celebracions i esdeveniments a Caldes de Malavella per a gaudir d’un moment únic a la vida. Al llarg de més de 40 anys hem pogut aportar la nostra experiència, dedicació i saber fer a la seva disposició, oferint un servei personalitzat i aconseguint que tot sigui perfecte.

Gràcies al compromís del nostre equip de professionals podem posar al vostre abast tota la qualitat del nostre restaurant per a celebracions i esdeveniments a Caldes de Malavella, comprometent-nos a què tot sigui ideal per a tu i els teus convidats. La nostra proposta es basa en receptes tradicionals de la nostra gastronomia i utilitzem els millors productes del nostre entorn més proper per a garantir-ne la qualitat.

Els valors sobre els quals es recolza el nostre restaurant per a celebracions i esdeveniments a Caldes de Malavella són curiositat i passió per la millora continuada, així com els trets característics de la nostra cuina catalana. Posem al vostre abast tots els nostres serveis i una carta que representa un recorregut per la història de la nostra casa i la seva evolució. Basant-nos en els productes de qualitat procedents de petits productors locals i cultiu propi elaborem uns plats únics i deliciosos. Al nostre restaurant per a celebracions i esdeveniments a Caldes de Malavella podreu gaudir d’una cuina tradicional que combina peix, marisc, carn i verdures de la comarca.

En una ubicació ideal a tan sols 5 minuts del nucli antic trobareu el nostre restaurant per a celebracions i esdeveniments a Caldes de Malavella, un establiment amb història que troba el seu origen l’any 1944. Les nostres instal·lacions tenen una capacitat de fins a 80 persones i al jardí trobareu un espai chill-out on es realitzen actuacions al vespre, un lloc ideal on celebrar qualsevol esdeveniment festiu.

A l’Hostal Esteba donem la possibilitat de fer la vostra celebració a l’exterior amb una carpa, encarregant-nos del muntatge i preparació de l’esdeveniment, totalment personalitzat amb música, flors, decoracions i tot el necessari per fer del vostre dia quelcom molt especial, no només per aniversaris, casaments i comunions, sinó també per tota mena d’esdeveniment professional o empresarial. A més gaudireu de Wifi i aparcament exterior gratuït i podreu completar la vostra estança al nostre restaurant per a celebracions i esdeveniments a Caldes de Malavella amb l’estada a una de les nostres còmodes habitacions.

No ho dubtis més, visita’ns i contacta amb nosaltres per organitzar el teu esdeveniment especial a l’Hostal Esteba.