Hostal Esteba

Hostal Esteba

Caldes de Malavella, Girona
Hostal Esteba  header
Home > Restaurant per anar amb nens

Restaurant per anar amb nens
Hostal EstebaQuan viatges tens la preocupació de no saber on anar perquè els teus fills mengin bé? Doncs bé, si ets a prop de Caldes de Malavella, l'opció ideal és anar a l'Hostal Esteba, el restaurant perfecte per anar amb nens. No només trobaràs una extensa carta que complagui fins als gustos més peculiars dels petits, sinó que també farà possible que s'ho passin genial gràcies a les instal·lacions que es troben dins d'aquest restaurant.

Plats adequats per menjar amb nens

Les famílies que busquen un restaurant per anar amb nens trobaran en aquest establiment una cuina catalana amb productes de la comarca que deixaran satisfets tots els paladars. La proposta de plats que es fa són tradicionals, elaborats amb productes de proximitat perquè no es perdin pel camí tots els nutrients que són tan necessaris per al desenvolupament correcte dels més petits.

Hi ha menús pensats especialment per als nens, que consten d'un entrant + segon plat + postres. Encara que si aquest no és del gust, també podem adaptar-los. A més, un cop s'hagin acabat tot el dinar, tenen una àrea de joc infantil. Aquí podran passar-s'ho d'allò més bé amb els seus germans o fer nous amics, mentre els pares fan la sobretaula i es relaxen una mica.

Busques un lloc per celebrar el teu casament, comunió, bateig o aniversari?

A l'Hostal Restaurant Esteba també és viable celebrar aquest tipus d'esdeveniments amb tot tipus de detalls, ja que ens agrada acompanyar amb el millor menjar aquests moments tan especials per recordar. Des de fa més de 40 anys són moltes les parelles i famílies que han confiat en nosaltres per fer aquestes celebracions tan importants.

Des del restaurant ens encarreguem del muntatge i preparació de l'esdeveniment. Això sí, les celebracions que acceptem no són de grans dimensions perquè ens agrada apostar per coses senzilles i properes des de les quals es pugui treballar detalladament per recrear un ambient totalment personalitzat quant a música, flors, decoració, etc.

A més, comptem amb un magnífic espai interior i exterior amb terrassa que propicien un espai natural i acollidor on poder reunir-se, alegrar-se'n i gaudir amb la família. I tot això de la mà d’uns productes de qualitat excel·lent, ja que, com hem esmentat anteriorment, tot el que es cuina s’obté de KM0 i els productes són de temporada. Hi pot haver alguna cosa més gustosa?

Dona-li un cop d’ull a la carta, veuràs com som un restaurant per anar amb nens ideal! I si, a més, voleu planificar un esdeveniment familiar, també us donem l'opció de fer-ho amb nosaltres. Reserva ja el teu lloc perquè sabem que t'està fent venir salivera amb la irresistible carta del Menú Laboral o el Menú Tradicions.