Hostal Esteba

Hostal Esteba

Caldes de Malavella, Girona
Hostal Esteba  header
Home > Restaurant per a empreses a Caldes de Malavella

Restaurant per a empreses a Caldes de Malavella
Hostal EstebaEls mesos de la tardor són mesos de tornada a la rutina, de reunions de feina per posar-nos al dia i per planificar el nou any laboral. Per això, les empreses aprofiten aquestes dates per fer trobades amb els treballadors per tal de compartir objectius i enfortir l’equip.

Estades d’hotel, dinars, sopars… Qualsevol moment és bo per reunir-se amb els companys de feina i compartir una bona estona, i per això, l’ Hostal Esteba és la millor opció, i és que compta amb un restaurant per a empreses a Caldes de Malavella.

El trobaràs en una meravellosa ubicació, un hotel i restaurant familiar i amb un ambient acollidor que té més de 70 anys d’història.

Restaurant per a trobades empresarials

La proposta gastronòmica del restaurant de l’Hostal Esteba es caracteritza per les receptes tradicionals de la gastronomia catalana, així com per la diversitat de productes que ofereix l’entorn de l’espai.

La carta és tot un recorregut per la història de la casa i la seva evolució, amb productes de qualitat que provenen de petits productors locals i cultiu propi, que són la base de les elaboracions. Combinant el peix, el marisc, la carn i les verdures de la comarca, l’hotel restaurant també compta amb un menú especial per a empreses.

Menú per a empreses

Hi ha diverses opcions d’ofertes i menús per a empreses, començant pel menú feiner, pensat per als treballadors que han de dinar fora de casa i disposen de poc temps. Per un preu de 18€ i servit de 13.00 a 15.30 hores, inclou pa, vi de la casa i aigua, primer i segon plat a escollir i postres.

Una altra opció és el Menú la Fonda, pensat per a clients que dediquen l’hora de dinar per tractar temes relacionats amb la feina, o per estrènyer relacions amb clients, proveïdors o companys.

El Menú tradicions, d’altra banda, consta d’entrant, segon plat i postres per 25€, mentre que el Menú Bistrot podreu escollir el que vulgueu pel mateix preu des de coques, torrades a amanides a hamburgueses de la casa!

De la mateixa manera, el restaurant compta amb un servei de carta amb una oferta basada en plats històrics de la casa, que van variant segons la temporada.

Hotel per a empreses

Si, a més de servei de restaurant, necessites allotjar-te en un hotel per un esdeveniment d’empresa, l’Hostal Esteba és l’opció ideal per a tu.

Entre els seus serveis destaquen l’aparcament gratuït, els salons per a esdeveniments o la consigna d’equipatges, entre molts altres.

Pel que fa a les habitacions, l’espai disposa de 25 habitacions adaptades a les necessitats dels clients per tal d’assegurar una estada totalment satisfactòria. Totes elles amb terrassa exterior i connexió wifi d’alta velocitat, fet pel qual són perfectes per treballar. Si necessites un restaurant i allotjament per celebrar una trobada laboral, l’Hostal Esteba és el lloc ideal per a tu. Fes la teva reserva a https://www.hostalesteba.com/ o trucant al 972 47 00 55, t’hi esperem!