Hostal Esteba

Hostal Esteba

Caldes de Malavella, Girona
Hostal Esteba  header
Home > Restaurant amb amplis espais exteriors a Caldes de Malavella

Restaurant amb amplis espais exteriors a Caldes de Malavella
Hostal EstebaDescobreix el nostre restaurant amb amplis espais exteriors

Quines ganes tenim que el solet torni a brillar i ens il·lumini els dies. Aviat podrem tornar a gaudir dels àpats a l'exterior! Sabies que comptem amb un restaurant amb amplis espais exteriors? Doncs sí! I amb tres espais diferenciats: una zona immediata a la cafeteria, un espai sota la pèrgola i el nostre chill out.

Un restaurant amb amplis espais exteriors únic a Caldes de Malavella

Gaudir de la gastronomia uneix molts sentits. El fet de degustar un àpat, tant a l'hora de dinar com el sopar, perquè sigui considerat perfecte, passa per a sumar-hi altres factors i no deixar-ho només al del gust. Un bon restaurant ha d'incloure altres sensacions, ser un conjunt d’experiències.

A l'Hostal Esteba això ho sabem molt bé, i és que la nostra aposta gastronòmica va un pas més enllà, i es complementa amb el fet que som un restaurant amb amplis espais exteriors i saló i cafeteria interior. Espais ideals per a totes les ocasions, des d’un dinar d’aniversari, casament o bateig, a un dinar de negocis o una trobada informal amb amics.

Apostem pel gust, la nostra proposta es fomenta amb receptes de l'autèntica cuina catalana. Oferim una gran diversitat de productes, tots del nostre entorn més proper per tal de conservar la frescor, la textura i les propietats al màxim. Confiem en els nostres productors més immediats i els seus productes. A més a més comptem amb hort propi, que també ens proporciona fruites i hortalisses ben delicioses que encaixen perfectament amb els nostres plats.

Apostem per la vista, en disposar d'un restaurant amb amplis espais exteriors a Caldes de Malavella, ens permet oferir un lloc on, a part de degustar bona cuina, també oferir un entorn on gaudir del verd, de la naturalesa, de les flors i on poder desconnectar de la rutina per unes hores. El nostre espai exterior és un lloc on retrobar-se amb les persones i on compartir emocions, notícies i secrets. Descobreix aquí com és la nostra terrassa.

Apostem per l'olfacte, i com no, els bons aromes, perquè gaudir d'un restaurant amb amplis espais exteriors, amb unes zones verdes i enjardinades, implica gaudir de la vertadera frescor de la natura, et permet eliminar totes les altres olors del teu mapa i només concentrar els teus sentits en el plat que tens a taula, i en la tranquil·litat del moment.

Reserva taula al nostre restaurant a Caldes de Malavella

Tot això és possible gràcies a la nostra gran passió per la cuina i a les ganes de millorar contínuament. Aquí tens tota la nostra carta al complet perquè coneguis tots els plats que oferim. Aquesta carta és fruit de tota la història que recull l'Hostal Esteba, una etapa que va començar l'any 1944, i que arriba fins al moment actual, i que millor que gaudir-la en un restaurant amb amplis espais exteriors.

Reserva avui mateix i vine a degustar la cuina catalana que t'oferim. Estarem encantats de fer-te gaudir de nou del bon menjar.