Hostal Esteba

Hostal Esteba

Caldes de Malavella, Girona
Hostal Esteba  header
Home > 5 plans què fer a prop de Girona

5 plans què fer a prop de Girona
Hostal EstebaEn aquest article et proposarem què fer a prop de Girona durant aquestes vacances. Esclava entre la Costa Brava i els els Pirineus, Girona combina la riquesa de la muntanya amb el mar, l'art, la història i una gastronomia impressionant. Et semblen poques les opcions que brinda aquesta ciutat i el seu entorn per passar uns dies apassionants? Doncs prepara't per als 5 plans imprescindibles que has de realitzar almenys una vegada a la vida!

1. Banys àrabs de Girona
La inspiració d’aquests banys recau sobre la influència que van tenir els àrabs durant la seva ocupació a la península Ibèrica. El que sap poca gent és que aquests es van construir molt més tard imitant les estructures d'aquesta comunitat. És una destinació evident on podràs gaudir d'una bellesa arquitectònica i riquesa històrica com en pocs llocs es troba.

2. Rutes rurals
El municipi de Caldes de Malavella compta amb més de 140 km de rutes rurals que el doten d'una riquesa biològica poc comú, on conviuen elements de biaix mediterrani i centreeuropeu. Endinsa't en aquestes meravelloses rutes plenes de boscos de rouredes, sureres, alzinars i pinedes per omplir els teus pulmons d'aire fresc i refugiar-te en unes refrescants ombres.

3. Rutes urbanes
A qualsevol persona que li esmentes Girona pensarà en els seus icònics carrers construïts a base de pedra. Gràcies a les rutes urbanes que hi ha a Caldes de Malavella podreu presenciar com era la vida fa 3,1 milions d'anys i com ha anat evolucionant a base de guerres, refugiats, mariners i espies nazis fins al que coneixem avui dia.

4. Joc de Trons a Girona
Per als més fans de les sèries, hi ha la possibilitat de recórrer els carrers i els llocs on es van rodar diverses escenes de Joc de Trons a la mateixa ciutat de Girona. Entre aquestes, la que més destaca és l'escalinata de la Catedral de Girona, però també ens trobem amb els graons del carrer del Bisbe Josep Cartanyà, la Plaça dels Jurats o el Pont de Galligants.

5. Dinar a l'Hostal Esteba
Segur que després de recórrer tots aquests llocs tan representatius del Gironès i La Selva t'entrarà gana. És per això que ens complau recomanar-vos que aneu a dinar a l'Hostal Esteba de Caldes de Malavella, des d'on s'ofereix una cuina catalana amb productes de proximitat i de temporada. Gran part dels seus aliments provenen del seu propi hort, cosa que indica que la qualitat i el sabor estan assegurats!

Ara ja saps què fer a prop de Girona aquest estiu sense anar a les zones amb més demanda turística! Relaxa't entre aquests preciosos carrers i rutes naturals mentre aprecies un riquíssim patrimoni cultural i una biodiversitat única. I perquè el teu estómac també gaudeixi del viatge menjant productes de KM0 i de temporada. Reserva la teva taula a l'Hostal Esteba i assegura't de reposar energies al millor lloc.