Hostal Esteba

Hostal Esteba

Caldes de Malavella, Girona
Hostal Esteba  header
Home > Què es pot fer a Caldes de Malavella en cap de setmana

Què es pot fer a Caldes de Malavella en cap de setmana
Hostal EstebaSi us pregunteu què es pot fer a Caldes de Malavella, no podeu deixar passar per alt aquest article. En aquest et descobrirem totes les coses que fan aquest lloc especial, que no són poques, ja que és un territori ric en contrastos, patrimoni i tradició. Així doncs, si vols que el teu cap de setmana es presenti d'una manera innovadora, segueix les nostres propostes!

Què es pot fer a Caldes de Malavella: 5 propostes

1. Balnearis
Si cal destacar alguna cosa d'aquesta localitat, sens dubte, són les aigües termals. És un dels principals atractius turístics i la seva fama és més que merescuda. En gran part, aquesta va ser atribuïda pels romans, que van decidir construir unes petites termes al segle I a.C. i es van fer famoses entre els viatgers que feien parada al poble. Segons sembla, les seves aigües tenen propietats curatives que ajuden a la circulació, el reuma, l'estrès i diferents malalties. Així doncs, aquesta és una parada gairebé obligatòria a la teva visita.

2. Termes Romanes
Després d'haver-te banyat al balneari de Caldes de Malavella, per acabar de completar l'experiència, has d'anar a visitar les Termes Romanes. Actualment, són considerades un monument històric d'interès nacional. A més, es tracta de les restes més ben conservades del municipi romà d'Aquae Calidae. Es poden apreciar els mecanismes de funcionament per on l'aigua de la pluja es filtrava a través de les fractures de la roca a més de 1000 m de latitud i, a mesura que anava baixant, s'escalfava i adquiria totes les propietats màgiques.

3. Font de la Mina
Aquesta font és una de les més populars entre la població. Es va construir com a conseqüència d'una extracció de terres que es va dur a terme per dessecar un camp pantanós. Al fons d'aquesta petita depressió brolla amb força l'aigua termal a una temperatura que arriba al voltant dels 60ºC. Fes un passeig i visi-ta-la!

4. Castell de Malavella
La seva zona elevada no és fruit de la casualitat, sinó que es va decidir construir sobre aquest terreny com a control del territori. Gràcies a la llegenda que se li proporciona al castell va concedir el nom del municipi, ja que es pensava que hi vivia una “mala-vella” (mala vella) i d'aquí ve el que coneixem avui dia com a Malavella.

5. Gastronomia
Després de tanta activitat i caminada de dalt a baix, a qui no li ve de gust reposar energies amb un bon menjar? Per això, deixa't delectar amb els meravellosos plats que s'elaboren al restaurant de cuina catalana tradicional amb tocs innovadors de l'Hostal Esteba. No deixis que t'ho expliquin i vine a degustar-ho amb el teu propi paladar!

Ara que ja saps què es pot fer a Caldes de Malavella, no et quedis assegut al sofà i vine a passar un cap de setmana diferent! Aprofita les propietats curatives de les aigües termals i comença amb bon peu la setmana. Per gaudir-ne, no t'oblidis de fer la teva reserva!