Hostal Esteba

Hostal Esteba

Caldes de Malavella, Girona
Hostal Esteba  header
Home > On dormir prop de Girona? T’ho ensenyem!

On dormir prop de Girona? T’ho ensenyem!
Hostal EstebaTens clar el teu pròxim destí, però encara no saps on dormir a prop de Girona? No et preocupis perquè des de l’Hostal Esteba venim a posar-te les coses fàcils! Et descobrirem perquè passar la teva estada amb nosaltres es convertirà en una decisió més que encertada, però abans et volem revelar alguns dels secrets que fan atractiva la denominada ciutat dels mil atacs.

Quins són els atractius de Girona?

La ciutat històrica de Girona és una de les més interessants de tot Catalunya. Hi podràs fer un viatge al passat i recórrer més de dos mil anys d'història a partir de dos recintes fortificats: la Força Vella i l'eixample medieval. La bellesa d'aquesta ciutat se solidifica mitjançant els carrers i les places porxades, el barri jueu, els exultants espais barrocs i les construccions noucentistes de Rafael Masó.

Aquests són els monuments que, per les seves riqueses artístiques i el valor històric, no pots passar per alt:

1. La Catedral de Girona (Segles XI-XVII)
La Catedral de Santa Maria és una de les principals icones de l'arquitectura de la ciutat. Per accedir-hi hauràs de pujar unes escales que van sortir a la famosa sèrie Joc de Trons, com molts altres racons de la ciutat.

2. Les cases d'Onyar (Segles XX)
Les cases acolorides que treuen el cap a través del riu Onyar i semblen penjar davant seu és la següent parada de les atraccions imprescindibles a veure a Girona.

3. Banys àrabs (Segles XII)
No són banys àrabs com a tals perquè no van ser construïts pels musulmans, ja que en ser una ciutat que ha estat conquerida tantes vegades no donava temps de fer construccions importants, però si imiten el seu estil i aspecte. Són tan preciosos que semblen trets de postal.

4. El Call - Barri jueu (Segles XII-XV)
Aquest barri conté els carrerons del seu call millor conservats a tot el món. És una meravella perdre's entre aquests carrers i anar descobrint la màgia romàntica que acull cada racó.

5. La Força Bella (Segles IaC - X)
Els romans van aixecar aquesta poderosa fortalesa que traçava un perímetre gairebé triangular. Es tracta d'una mena d'acròpolis molt ben protegida per murs construïts a base de pedra. Va ser el primer recinte de la ciutat, on encara avui dia es poden continuar apreciant alguns dels paràmetres de la muralla.

Hostal Esteba, la importància de dormir en un lloc estratègic

Per tenir una experiència completa, no només n'hi ha prou amb decidir un bon destí, sinó que també cal saber escollir on dormir. En aquest cas, a prop de Girona. A Hostal Esteba en som ben conscients! Ens trobem a l'enclavament natural de Caldes de Malavella, a tan sols 25 minuts amb cotxe de Girona.

Des de la nostra ubicació et podràs desplaçar sense dificultats a la ciutat dels mil atacs. A més, podràs combinar la història de Girona amb la de Caldes de Malavella, visitant una infinitat d' atractius turístics que hi ha en aquest lloc.

Reserva habitació amb nosaltres i treure-li el partit més gran possible a la teva escapada!