Hostal Esteba

Hostal Esteba

Caldes de Malavella, Girona
Hostal Esteba  header
Home > Restaurant

Restaurant
Hostal Esteba

La nostra proposta es recolza en les receptes tradicionals de la gastronomia catalana i en la diversitat de productes que ens ofereix el nostre entorn més proper.

Curiositat i passió per a la millora continua són trets característics de la nostra cuina.

La Carta que us oferim, es un recorregut per la història de la casa i la seva evolució. Productes de qualitat provinents de petits productors locals i conreu propi són la base de les nostres elaboracions.

Al nostre restaurant podràs gaudir d'aquesta cuina tradicional que combina el peix, el marisc, la carn i les verdures de la comarca.

Restaurant
Menú feiner
Preu: 20 €
Inclou pa, vi de la casa i aigua, primer plat (a escollir), segon plat (a escollir) i les postres (a escollir). El Menú Feiner canvia cada setmana. Servei de dimarts a divendres de 13:00 a 15:30h.

MENU
Restaurant
Menú tradicions tardor
Inclou: Entrants (a escollir), plat principal (a escollir) i les postres (a escollir). Servei dissabtes, diumenges i festius de 13:00 a 15: 30h.

Preu: 28€ (IVA Inclòs). Beguda no inclosa.
MENU
Restaurant
VINS KM0
La nostra oferta de vins segueix el tarannà de la casa; productes de proximitat amb una excel·lent relació qualitat preu. Vam visitar els diferents cellers de l'Empordà per descobrir la seva història i manera de treballar. Busquem i vam provar els seus vins amb el propòsit d'oferir el millor maridatge. Vins amb una història viva darrere que mereixen tota la nostra atenció i admiració.
CARTA DE VINS
FES LA TEVA RESERVA