Hostal Esteba

Hostal Esteba

Caldes de Malavella, Girona
Hostal Esteba  header
Home > Hostal i restaurant pet friendly

Hostal i restaurant pet friendly
Hostal EstebaLes mascotes formen part de la família i quan arriben les vacances, sens dubte també hi han de participar, per això és important trobar el lloc correcte, un destí que faciliti un bon allotjament i diferents activitats per gaudir-ne junts. Si aquest estiu us animeu a visitar Caldes de Malavella o comarca, heu de saber que som hostal i restaurant pet friendly.

Caldes de Malavella és una destinació ideal per anar-hi amb el gos. A la mateixa vila de Caldes hi ha carrers plens d’història ideals per passejar-hi, tot observant les construccions romanes, medievals i fins i tot, noucentistes i modernistes. Igualment, si preferiu anar a passejar pels entorns naturals, hi ha rutes de llargada i dificultat variables, com la Ruta Termal que uneix Cassà de la Selva amb Caldes de Malavella. Aquest recorregut de 14’8km És de pendent suau i permet gaudir d’una interessant diversitat paisatgística. A més a més també transcorre pel centre de Caldes, podent descobrir com l’aigua termal s’ha configurat com a símbol d’identitat del municipi, ja sigui visitant els balnearis, les Termes Romanes o inclús degustant l’aigua que brolla de les seves fonts.

La Ruta de la Riera de Santa Maria és una altra possibilitat. Es tracta d’un itinerari circular de 9km que recorre la riera de Santa Maria i que permet gaudir d’un paisatge boscós molt proper al nucli urbà. També molt prop d’aquest ens trobem amb el Camp dels Ninots, un recorregut museÏtzat on trobareu diferents elements informatius que us permetran adquirir una visió general de l’indret: història, geologia, paleontologia i paisatge.

Viatjar amb gossos i allotjar-se a l’Hostal Esteba

Si voleu aprofitar les diverses rutes de Caldes de Malavella per anar-hi amb la mascota, a l’Hostal Esteba estem preparats per a rebre-us, ja que estan permesos els gossos a les habitacions. A més, ho fem de manera fàcil i còmode, perquè tenim habitacions amb terrassa condicionada per acollir gossos tranquils. L’única condició és no deixar-los sols a l’habitació, portar-los sempre amb vosaltres quan sortiu a fer activitats pels paratges naturals de Caldes de Malavella.

Els gossos també tenen l’accés permès a l’espai exterior del restaurant, on hi ha diverses zones verdes i bons espais per córrer. Mentre mengeu o feu el cafè al restaurant, els gossos podran jugar junts en els espais oberts de l’hotel especialment habilitats.

A l’Hostal Esteba som un hostal i restaurant pet friendly i volem facilitar-vos fer les vacances amb la família al complet. Ho tenim tot preparat perquè tingueu una estada còmoda, amb espais habilitats pels gossos, recomanacions per anar d’excursió i tot el que pugueu necessitar! Reserva ara la vostra estada, no trigaràs ni 5 minuts!