Hostal Esteba

Hostal Esteba

Caldes de Malavella, Girona
Hostal Esteba  header
Home > Fira de l’aigua de Caldes de Malavella

Fira de l’aigua de Caldes de Malavella
Hostal EstebaHas escoltat parlar de la Fira de l’aigua de Caldes de Malavella? Estigues atent, perquè aquesta setmana, des de l’ Hostal Esteba, t'expliqui de què va aquest esdeveniment.

Fira de l’aigua de Caldes de Malavella
L'aigua termal és el patrimoni més característic i original de Caldes, ja que l'evolució al llarg del temps, incloent-hi la cultura artística, en beu directament. Les aigües termals de Caldes de Malavella són conegudes des de l'època romana per les seves propietats curatives, apropiades per al tractament de malalties reumàtiques, dispèpsies, hepatitis, fractures, ferides i fins i tot són recomanades per tal de regular les alteracions de l'aparell digestiu, urinari i circulatori.

Patrimoni historico-artístic que es pot visitar, preparacions culinàries basades en la cuina termal, tradicions que provenen d'època romana en endavant… la Fira de l’aigua de Caldes de Malavella és l’ocasió ideal per conèixer un dels aspectes més importants de la comarca: la seva vinculació a l’aigua termal.

17ª Fira de l’aigua de Caldes de Malavella
Després de l’edició virtual dels esquitxos de la Fira de l’aigua de Caldes de Malavella que es va promoure l’any passat, aquest any hem recuperat la presencialitat i hem tornat a disfrutar d’un dels esdeveniments més importants de la comarca. Si vols no perdre’t la següent edició de la Fira de l’aigua de Caldes de Malavella queda’t a llegir aquest article i descobreix totes les activitats que s’hi han presentat.

Enguany es tractava d’una edició en un format més reduït de l’habitual, però com amb activitats per a tots els públics. Totes elles han sigut adaptades a les mesures sanitàries vigents per tal de poder gaudir d’aquesta jornada d’activitats que porten a gent d’arreu de la comarca i del territori als carrers de Caldes de Malavella el primer diumenge d’octubre.

Trobada gegantera, tallers i jocs romans, caminades i banys en plena naturalesa, concursos, visites guiades, animacions,... Trobareu més informació de totes les activitats que s’hi han fet, així com un calendari de les mateixes, en aquest fulletó. L’any vinent, cap a principis d’octubre, veniu a Caldes de Malavella i preparareu-vos per gaudir d’un cap de setmana ple d’activitats i aventures.

Allotjant-vos a l’ Hostal Esteba podreu gaudir del millor descans i de la major comoditat possible durant el vostre recorregut per la història termal de la comarca, doncs la Fira de l’aigua de Caldes de Malavella és l’ocasió perfecte per conèixer, ja sigui en parella o en família, el patrimoni que ens ha deixat el termalisme tan propi d’aquesta zona.

Us perdeu una de les grans experiències que es poden viure a Caldes de Malavella? Veniu a l’ Hostal Esteba i prepareu-vos per gaudir de totes les activitats que us esperen a la 18ª Fira de l’aigua de Caldes de Malavella. Fins l’any vinent!