Hostal Esteba

Hostal Esteba

Caldes de Malavella, Girona
Hostal Esteba  header
Home > Activitats d'estiu a Caldes de Malavella

Activitats d'estiu a Caldes de Malavella
Hostal EstebaCaldes de Malavella és l’emplaçament perfecte per aquest estiu. El retorn de les propostes culturals i d’oci, a més dels ja ben coneguts entorns naturals, converteixen Caldes en la destinació perfecta per fer-li una visita o gaudir de les vacances. Tot seguit us detallem diferents activitats d’estiu a Caldes de Malavella que no us voldreu perdre:

Glopets d’estiu
Des del 2 de juliol i fins al 3 de setembre, els Glopets d’estiu ens citen a diferents places de la vila de Caldes de Malavella. Durant tot l’estiu, s’hi celebraran concerts, espectacles, tallers i projeccions de cinema a la fresca adreçats a totes les edats. Mentre els petits podran gaudir de l’espectacle “A la fresca” de la Cia. Anna Confetti, els adults teniu propostes com el Concert d’Anaïs Vila o la projecció d’”Alpha”. Sens dubte, després de passar tot el dia gaudint de Caldes de Malavella i de la comarca, les activitats proposades des de Glopets d’estiu seran la millor manera d’acabar el dia.

Festa Major de Caldes de Malavella
La Festa Major de Caldes de Malavella se celebrarà entre el 27 de juliol i el 6 d’agost. La quantitat i diversitat de propostes fa que aquesta Festa Major sigui una de les festivitats més populars de la comarca. Durant 10 dies, els carrers de Caldes s’ompliran de cercaviles, activitats infantils, tallers, competicions esportives, concerts… Hi haurà activitats per a tothom! Això sí, seguint les mesures de seguretat establertes en l'actualitat. Des de l’Hostal Esteba, com és habitual, col·laborem en algunes de les activitats i a més a més, tindrem obert totes les festes.

Gastromusicals a l’Hostal Esteba
Aquest estiu, Caldes tornarà a omplir-se de vida, i l’ Hostal Esteba és el lloc perfecte per no perdre’t cap activitat. A més a més, cada divendres i dissabte de juliol i agost al vespre podreu gaudir dels Gastromusicals, una proposta amb molt de ritme on s'uneix gastronomia i música en directe. Oferim un menú tancat que inclou diferents tapes a compartir, un plat principal i postres a molt bon preu. Per tal de poder garantir les mesures de seguretat vigents, l'aforament és limitat i és imprescindible reservar taula trucant al 972 47 00 55.

Però a més d’aquestes propostes, Caldes de Malavella ofereix infinitat de possibilitats. Per això, si aquest estiu decidiu visitar-nos, us recomanem donar una ullada al nostre blog. Aquí hi trobareu infinitat de propostes que combinen perfectament amb aquesta proposta d'activitats d'estiu a Caldes de Malavella:

· La ruta de les ermites: un recorregut circular de 35’5km que es pot fer a peu o en bici on descobrireu l’Església de Sant Mateu de Franciac (1), l’Església de Sant Andreu de Salou (2), l’Església de Santa Seclina (3), l’Ermita de Sant Maurici (4) i la Capella de Sant Sebastià (5).
· Un passeig per la història: recorregut pel nucli antic on conviuen ruïnes romanes i construccions medievals, com les termes romanes, l’Església de Sant Esteve o el Castell de Caldes.
· 3 rutes amb bicicleta: una proposta que uneix la Ruta de Sant Maurici, la Ruta de la Crosa de Sant Dalmai i la Ruta Puig de Cadiretes.

I tu, ja saps què faràs aquest estiu? A l'Hostal Esteba ho tenim tot a punt perquè puguis gaudir de les activitats d’estiu a Caldes Malavella a la teva manera!