Hostal Esteba  header
Home > La nostra història

La nostra història
Hostal Esteba

La nostra història comença l’any 1944 quan just després de casar-se, l’avi Pere i la iaia Loreto obren una petita Taverna al centre del poble de Caldes de Malavella. Un lloc de trobada i esbarjo per a la gent de Caldes i visitants. Es diu que en aquella Taberna es servia una de les millors samfaines i tripa i pota de la comarca.L’esperit emprenedor de la iaia Loreto va fer que a l’any 1957 deixessin la Taberna per obrir una petita Fonda davant de les Temes Romanes. Poc a poc, gràcies al saber fer dels avis i a la seva filla Mercè, varen fer-se amb un nom a Caldes de Malavella. De seguida, La Fonda es va omplir d’estiuejants de Barcelona i amb el boom del turisme dels anys 60 eren freqüents les estades de clients provinents de França i Holanda.
A La Fonda ens hi vàrem estar fins al desembre de 1977. Allà la Mercè es va casar amb en Quim i hi varen néixer els seus dos fills, en Carles i en Pere.
El 23 de desembre de l’any 1977, es va inaugurar l’establiment on estem actualment. Aquella va ser una aposta arriscada per les dimensions del projecte. La iaia Loreto i l’Avi Pere aquesta vegada amb l’ajuda dels seus fills, La Mercè i en Pere, varen construir la nova Fonda Esteba. Un petit hotel amb restaurant i bar, situat a l’entrada del poble just davant de la zona esportiva. Aquell, sens dubte, seria el projecte de vida definitiu per a les generacions que els seguirien.
Actualment i des de l’any 2008, en Carles, fill d’en Quim i la Mercè i net de l’avi Pere i la iaia Loreto es qui s’encarrega de continuar el projecte iniciat l’any 1944.